|
Автор | Сообщение |
---|
Ulitka
| Тема: Реферат по истории Пн 26 Апр 2021 - 15:19 | |
| Привет. Кто разбирается в истории, помогите написать реферат пожалуйста, я заплачу. |
|
| |
misterfix
| Тема: Re: Реферат по истории Пт 20 Авг 2021 - 22:53 | |
| Я не знаю как у вас, но у меня частенько бывают проблемы с правописанием. Как например написать слово длина или длинна? |
|
| |
fiofio
| Тема: Re: Реферат по истории Пт 20 Авг 2021 - 22:57 | |
| - misterfix пишет:
- Я не знаю как у вас, но у меня частенько бывают проблемы с правописанием. Как например написать слово длина или длинна?
Есть такое правило - если в слове нет суффикса «н», поэтому его написание с одной «н» пишется длинна . а лучше прочесть вам на портале kakpravilno по этой ссылке https://kakpravilno.ru/pravopisanie/dlina-ili-dlinna , посмотрите у них примеры предложений, и как можно написать неправильно. Вообще грамотно писать очень важно, особенно когда пишешь учебные работы! |
|
| |
TriNaTri
| Тема: Re: Реферат по истории Вт 24 Авг 2021 - 9:37 | |
| Слабо открыть интернет.. пару источников.. пересказ своими словами.. и готово |
|
| |
Дядя Веня
Сообщения : 32 Репутация : 0 Дата регистрации : 2021-06-16 Откуда : Из Алупки
| Тема: Re: Реферат по истории Пт 26 Ноя 2021 - 17:56 | |
| Я некоторые рефераты тупо скачивал из сети и сдавал как есть. Но иногда не прокатывали и из-за одного такого скачанного реферата даже проблемы были. Серьезные проблемы, мог бы даже вылететь из-за одного предмета. Препод попался принципиальный. Так что, я бы советовал заказывать написание. Потом так и делал. В https://otlichniki.com.ua/referat заказывал написание таких рефератов. Тут и заказывал написание рефератов до конца обучения. |
|
| |
tu3dents
| Тема: Re: Реферат по истории Ср 7 Фев 2024 - 5:23 | |
| Написання реферату - це короткий та стислий науковий твір, який має викладати основні відомості про певну тему чи проблему. Оберіть тему, яка вас цікавить та є актуальною для вашої області вивчення. Проведіть пошук наукових джерел, статей, книг, журналів та інших джерел, пов'язаних з вашою темою. Проаналізуйте зібрану літературу і зробіть записи про ключові ідеї та висновки. Замовити можна на сайті legko-v-uchebe Реферат Київ |
|
| |
tu3dents
| Тема: Re: Реферат по истории Ср 7 Фев 2024 - 5:25 | |
| Розробіть структуру вашого реферату, включаючи вступ, основну частину з розділами, висновки та список використаних джерел. У вступі введіть вашу тему, поясніть її важливість та актуальність, а також сформулюйте основну тезу вашого реферату. Замовити можна на сайті only-student Реферат Харків |
|
| |
tu3dents
| Тема: Re: Реферат по истории Ср 17 Июл 2024 - 7:13 | |
| Написання реферату – це процес, який вимагає зібрання, аналізу та викладу інформації з певної теми у компактній і зрозумілій формі. Оберіть тему, яка вам цікава і відповідає вашим навчальним потребам. Замовити можна на сайті legko-v-uchebe Реферати на замовлення |
|
| |
tu3dents
| Тема: Re: Реферат по истории Ср 17 Июл 2024 - 7:16 | |
| Узгодьте тему з викладачем або керівником, якщо це необхідно. Визначте основні етапи роботи над рефератом та встановіть дедлайни для кожного з них. Знайдіть книги, статті, наукові дослідження та інші джерела інформації з вашої теми. Використовуйте бібліотеки, наукові бази даних та інтернет-ресурси для збору матеріалів. Замовити можна на сайті only-student Професійне написання рефератів |
|
| |
|